Familiebehandling - psykolog1 ApS

Klinik for rådgivning til og behandling af børn og familier
Gå til indhold
Familiebehandling med fokus på børnene.

Samspillet og ikke mindst kommunikationen mellem medlemmerne af en familie har stor betydning for familiens samlede trivsel, ligesom samspillet og kommunikationen har stor betydning for børnenes trivsel, udvikling og læring. Derfor er det vigtigt, at samspil og kommunikation i en familie fungerer hensigsmæssigt.

Noget af det mest kendetegnende hos forældre er, at de ønsker det bedste for deres børn. Derfor vil forældre også altid gøre, hvad de selv anser for at være det bedste, de kan gøre for deres børn.

Desværre er nogle forældrenes viden om, hvad der udviklingsmæsigt er bedst for børn, ikke altid tilstrækkelig. Forældrene kan selv have haft barndoms oplevelser, der gør det vanskeligt for dem at være tilstrækkeligt gode forældre.

Jeg har stor erfaring med at vurdere forældres styrker og vanskeligheder som forældre, samspillet og kommunikationen i familier samt familiers ressourcer og vanskeligheder, ligesom vi har stor erfaring med at udvikle forældreevnerne hos forældre, der ses med utilstrækkelige evner til at være så gode forældre for deres børn, som de ønsker.

På baggrund heraf kan jeg hjælpe familier og ikke mindst børnene til at opnå en større trivsel og en bedre udvikling i hverdagen gennem et bedre samspil mellem familiens medlemmer ved enten at tilbyde familien at deltage i et familieterapeutisk forløb eller gennem familiebehandling i hjemmet med henblik på at hjælpe familien med at gennemføre de nødvendige ændringer.


Læs mere om Psykolog 1's kursus "Bedre forældre" her:
Psykolog 1 ApS
Langes Gård 26, st.
4200 Slagelse
Tlf. 4074 3401
mail@psykolog1.dk
CVR 40310789
Tilbage til indhold