Forbedring af trivsel og samspil - psykolog1 ApS

Klinik for rådgivning til og behandling af børn og familier
Gå til indhold
Trivsel og samspil i familien.

Det sker mange ting i løbet af en almindelig hverdag i en familie, og det er vigtigt, at hverdagen fungerer for alle familiens medlemmer for, at de kan trives.

Samspillet og ikke mindst kommunikationen mellem medlemmerne af en familie har stor betydning for familiens samlede trivsel, ligesom samspillet og kommunikationen har stor betydning for børnenes udvikling og læring. Derfor er det vigtigt, at samspil og kommunikation i en familie fungerer hensigsmæssigt.

På baggrund heraf kan jeg rådgive forvaltninger og familien selv om, hvilke ændringer i familien bør foretage i sin hverdag for at opnå en større trivsel i familien og et bedre samspil mellem familiens medlemmer. Vi kan også tilbyde familien et klinisk, familieterapeutisk forløb med henblik på at hjælpe familien med at gennemføre de nødvendige ændringer.

Jeg har stor erfaring med at vurdere samspillet og kommunikationen i familier med henblik på at afdække, hvor familien har sine ressourcer og sine vanskeligheder, ligesom jeg har stor erfaring med at undersøge og vurdere funktionaliteten i en famile, hvor de forhold, der eventuelt er med til at hæmme en families funktionalitet, bliver afdækket. Samtidig kan jeg beskrive, hvilke indsatser, jeg antager, vil kunne bidrage til at få familien til at fungere bedre.

En undersøgelse af funktionaliteten i en familie vil typisk omfatte både observationer af samspillet i familien og en afdækning af de enkelte familie medlemmers personlighedsmæssige ressourcer og vanskeligheder sammen deres individuelle adfærds- og tilknytnings mønstre gennem samtaler og psykologisk testning.Psykolog 1 ApS
Langes Gård 26, st.
4200 Slagelse
Tlf. 4074 3401
mail@psykolog1.dk
CVR 40310789
Tilbage til indhold