Forældrekursus - psykolog1 ApS

Klinik for undersøgelse og vurdering af samt rådgivning til og behandling af børn og familier
Gå til indhold
Psykolog1 afholder løbende kurser til udvikling af forældreevner gennem forståelse for børn behov i forskellige aldre .

Kurset “BEDRE FORÆLDRE”

Kurset har fokus på, at evnerne som forælder, forældrefuntionen og forældrekompetencerne væsentligst og mest af alt handler om, hvorvidt forældrene er i stand til at imødekomme deres børns individuelle behov. Her er barnets behov for tryghed og for stimulering til udvikling såvel fysisk som kognitivt og socialt i centrum. Samtidig er der opmærksomhed på, at det er behov, som ændrer sig i takt med barnet vokser og bliver ældre.

Psykolog1 ApS afholder kurser for forældre i hvilke behov, der kendetegner børn på  forskellige alderstrin, og hvordan forældrene bedst muligt imødekommer disse behov. På kurset gennemgås vi betydningen afden emotionelle spejling af småbørn og betydningen af påskønnelsen af større børn. Vi gennemgår betydningen af "tryghedcirklen", og hvordan den omsættes i praksis.

Kurset gennemgår i denne sammenhæng betydningen af rammer og struktur for barnets tryghed, samt hvordan forældrene skaber den bedst mulige struktur og de mest trygge rammer for deres barn på forskellige alderstrin. Kurset gennemgår også betydningen af den rigtige grænsesætning for et barns oplevelse af tillid til sine forældre. Endelig gennemgår kurset med baggrund i tryghedscirklen, hvordan forældrene bedst muligt støtter deres barn i dets fysiske, kognitive og motoriske udvikling i forskellige aldre.

Kurset afholdes med et forløb over to dage fra kl. 10.00 til 16.00 hver dag med præsentationer og øvelser samt indlagte pauser og frokost. De to dage vil typisk være to lørdage med to uger mellem hver.

Psykolog 1 aps afholder i egne lokaler kurset “Bedre Forældre” henholdsvis i Slagelse på Sjælland og i Støvring i Nordjylland. Her ud over tilbyder vi også at afholde kurset andre stedet i Danmark, såfremt der er mindst 10 deltagere. Kontakt os for mere information.

Aktuelt har der som følge af Corona ikke været afholdt kurser i løbet af foråret 2021, men vi afholder kurset på sjælland de to sidste weekender i september 2021, ligesom vi håber,at kunne afholde et kursus i Støvring i løbet af november 2021.

Priser med mere:
Kurser i Slagelse afholdes ved mindst 10 deltagere og med højst 20 deltagere.
Tilmelding til kurser i Slagelse sker på mail til kursus@psykolog1.dk
Prisen for deltagelse i kurset i Slagelse er Kr. 3.000,00 pr. person for begge dage, hvor prisen inkluderer:
Formiddagskaffe med kage
Frokost
Eftermiddagskaffe med kage
Kursusmateriale samt kursusbevis

Ønskes kurset afholdt andre steder, kan vi kontaktes herom på kursus@psykolog1.dk


Tilmeldinger er bindende er bindende efter sidste tilmeldingsfrist.
Psykolog 1 aps forbeholder sig ret til aflysning af kurserne efter sidste tilmeldingsfrist ved for få tilmeldinger.
Såfremt psykolog 1 aps aflyser et kursus refunderes eventuel indbetaling af kursusdeltagelse.
Som den svenske forfatter Fredrik Backmann skriver:

"Det er forældre opgave at være skuldre.

Dem børnene kan sidde på, når de er små, så de kan se verden; stå på når de er store, så de kan nå skyerne; læne sig op ad ind i mellem når de vakler og tøver."
Du kan hente en folder om kurset her:
Psykolog 1 ApS
Langes Gård 26, st.
4200 Slagelse
Tlf. 4074 3401
mail@psykolog1.dk
CVR 40310789
Tilbage til indhold