Om klinikken - psykolog1 ApS

Klinik for undersøgelse og vurdering af samt rådgivning til og behandling af børn og familier
Gå til indhold
Psykolog 1 ApS.

Psykolog 1 ApS har eksisteret siden 2019, hvor firmaet blev oprettet af autoriseret psykolog Henry Drøscher, der tidligere har været ansat i kommunal familieafdeling og på et skole- og behandlingshjem. Hertil har Henry Drøscher været selvstændig psykolog siden 2011, hvor han på Lindevej havde klinikken Psyke-Logiet.

Psykolog 1 ApS har i dag til huse på adressen Langes Gård 26, st., 4200 Slagelse, hvor klinikken vil have plads til alle medarbejdere med individuelle samtalerum og kontorer samt vores egne kursus- og møde faciliteter

Psykolog 1 ApS har også lokaler i Støvring i region Nordjylland og tilbyder undersøgelser i hele Danmark. Hertil har Henry Drøscher udført undersøgelser af danske familier og børn både i det østlige Sverige og i Spanien.

Psykolog 1 ApS beskæftiger både psykolog og psykoterapeut med forskellige baggrunde og specialer indenfor området med familier og børn, således klinikken kan tilbyde både undersøgelser og udredninger samt terapiforløb for såvel børn og voksne som familier.
Her kan du hente en folder om, hvad Psykolog 1 ApS kan tilbyde:

Lokalerne på Langes Gård 26:
Psykolog 1 ApS
Langes Gård 26, st.
4200 Slagelse
Tlf. 4074 3401
mail@psykolog1.dk
CVR 40310789
Tilbage til indhold